Tarief

Juniorcollege biedt een dagarrangement aan. De kosten worden per maand doorberekend aan de ouders en moeten vooraf betaald worden.

 

Betalingsschema

Keuze 1
Bij inschrijving inschrijfgeld en 50% van het cursusgeld, de resterende 50% van het cursusgeld voor 31 augustus van het schooljaar.
Prijs:
Het schoolgeld is € 1.150,– per maand per kind. Als u meerdere kinderen op de school heeft, wordt er korting gegeven. Afhankelijk van uw situatie en het aantal kinderen wordt uw schoolbijdrage bepaald. De prijs is inclusief broodmaaltijd, fruit en drinken gedurende de dag. Inschrijfkosten bedragen € 25,– per inschrijving.
Keuze 2
Betaling in drie termijnen. Dit is alleen mogelijk als u bij ondertekening van het inschrijfformulier tevens een machtiging voor automatische incasso tekent. Bij betaling in termijnen worden geringe extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden voor ondertekening met u besproken.
Keuze 3
Betaling per maand. Dit is alleen mogelijk als u bij ondertekening van het inschrijfformulier tevens een machtiging voor automatische incasso tekent. Bij betaling in termijnen worden geringe extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden voor ondertekening met u besproken.

Indien u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, kunt u maximaal (afhankelijk van uw persoonlijke situatie) 100 uur per maand met een uurtarief € 9,12 aanvragen.

Volg deze link om een berekening te maken:

De kosten voor bijles zijn € 22,50 per uur.  

Inschrijfkosten zijn € 25,–.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor Juniorcollege kunt u hier inzien: